Home » Voor onze deelnemers

Voor onze deelnemers

Deelnemers Platform Oekraïne

Geachte deelnemer aan de Stichting Platform Samenwerking Nederland -Oekraïne (kort genoemd Stichting Platform Nederland – Oekraïne) :

Wilt u deelnemer worden van onze stichting ?

U kunt dit kenbaar maken op het inschrijving formulier (zie DEELNEMER WORDEN) of d.m.v. gebruik van het mededelingen formulier.

De bijdrage voor een kalender jaar is voor privé personen €32,50 per jaar en voor stichtingen, verenigingen en bedrijven €65,–. Voor stichtingen, verenigingen en bedrijven is dan het plaatsen van logo met adresgegevens onder ” Bedrijven” op de website gratis.

De eerste Nieuwsbrief van 2016 (uitgave maart) voor deelnemers van onze stichting is gerealiseerd en is een ieder toegezonden; hetzij digitaal, hetzij per post. De daarna volgende Nieuwsbrieven zijn ook verzonden aan onze deelnemers.

Graag uw belangstelling voor het gestelde in “Van de voorzitter“ zowel hier in de website als in de Nieuwsbrief waarin de laatste mededelingen zijn gedaan.

Heeft u nog niet uw email adres kenbaar gemaakt aan het secretariaat
(secretariaat@platform-oekraine.nl) dan wordt u vriendelijk verzocht dit alsnog kenbaar te maken.

Mededelingen kunnen u dan snel en eenvoudig digitaal worden toegezonden.

Heeft u (ondanks eerder verzoek van de penningmeester) nog niet uw bijdrage voor dit jaar 2016 voldaan ? dan graag per omgaande overmaken !!  
Heeft u vragen : het secretariaat is rechtstreeks te bereiken onder :
(secretariaat@platform-oekraine.nl

Bob Wouda
secretaris / penningmeester
SPSN-O