Our team

Bob Wouda

Bestuurslid - Voorzitter

Izana

Bestuurslid en eerste secretaris

Tanya

Bestuurslid en penningmeester

Ann de Pooter

Humanitair medewerkster

 

 

Uiteraard zijn giften en donaties van harte welkom.
Bankrekening: NL56INGB0007230847, t.n.v. SPSN-O. BIC: INGBNL2A

Missie en visie

Missie

De missie van SPSN-O is het maximaliseren van de bekendheid van Oekraïne in Nederland en het versterken van de betrekkingen tussen Nederland en Oekraïne op het gebied van cultuur, traditie, onderwijs, humanitair, sport en binnen het zakelijk leven.
SPSN-O vervult een maatschappelijke taak in nauwe samenwerking met de Nederlandse en Oekraïense overheid. Dit beleid beoogt de bekendheid van Oekraïne in Nederland en van Nederland in Oekraïne te bevorderen.

Read more

Over mij

Bob Wouda, rots in de branding in Oost-Oekraïne 

Ouder INTERVIEW – BNN periode tot 2014

Al ruim tien jaar komt Bob Wouda in Oekraïne, als hulpverlener. De reden? Hij wil wat betekenen voor de Oekraïense jeugd en, in het bijzonder, weeskinderen. Maar dit jaar veranderde alles. Oekraïne is nu een land in oorlog, met honderdduizenden ontheemden. Plots gaat het niet meer om de toekomst, maar om overleven. Ook voor Wouda zelf. 

Read more

Diensten in Oekraïne

Er is een locatie geopend in Kyïv voor het aanvragen van een biometrisch paspoort. Men verwerkt daar 70 tot 75 aanvragen per uur. Gekoelde ruimte, klein restaurant, kinderspeelplaats met oppas, "service with a smile" en diverse watermachines voor een gekoeld bekertje water. Adres: Prospekt Peremogi 3; tegenover het circus gebouw. У Києві було відкрито нове місце для подання ...

Read more 

Lokale gerechten

Oekraïnse Borsch

Ukrainian Blueberry Dumplings

Vareniki

Contact

Bob H.J. Wouda
Op den Oort 20 B, 6095EB Baexem, Nederland

Email
bob.wouda@platform-oekraine.nl

Phone
+31 6 30727117